Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Obchodní sdělení

Dovolená plná zábavy!

Publikováno 16. 5. 2018
Utajený šéf

Martin se málem prozradil! Popsal změny i to, jak se cítil po kritice

Utajený šéf - Martin Šampalík
Zdroj: TV Nova
Martin musel projít obrovskou proměnou

Ve středu mohli diváci sledovat další díl reality show Utajený šéf. Tentokrát si práci svých zaměstnanců vyzkoušel spolumajitel restauračního řetězce Martin Šampalík. Práce mu moc nešla, prý se ale hodně poučil. Co se ve firmě po natáčení změnilo?

Martin Šampalík se z velkého šéfa a kontrolora jednotlivých provozoven proměnil v číšníka, kuchaře a barmana. Ani jedna z těchto profesí mu příliš nešla a dělal chyby, které by vlastním zaměstnancům neodpustil. Na natáčení ale vzpomíná v dobrém.

 

"Nabídku jsem nějakou dobu zvažoval, ale protože mě lákalo vyzkoušet si to a nahlédnout pod pokličku, tak jsem na to kývnul. A rozhodně nelituju," uvedl Šampalík. Účast v pořadu Utajený šéf prý řešil s minimem lidí, manželka i zbytek vedení ale souhlasili.

 

Nejhorší na proměně byly podle něj kontaktní čočky, na které nebyl zvyklý. Maskéři mu navíc změnili barvu pokožky, nebylo to ale dokonalé. "Ten nástřik začal v horku trochu pouštět. Nechtěl jsem, aby mě to prozradilo, že se mi na tričku objevují barevné skvrny," bál se šéf.

 

19

GALERIE: Utajený šéf nedokázal uznat chybu

Zdroj: TV Nova

Utajený šéf - Neschopný šéf neuznal svou chybu! - 9

Hodnocení:

 

Aby ho nikdo nepoznal, musel se Šampalík v některých věcech hodně ovládat. "Musel jsem hrát, že něčemu nerozumím a vyptávat se, jak má co být. Vždycky bylo taky důležitý se nepředstavit jako já, naštěstí ale bylo moje náhradní jméno zvoleno tak, aby se to dobře pamatovalo," doplnil.

 

 

Změny po natáčení nastaly především v provozovně v Českých Budějovicích. "Potřebovala nakopnout, dneska jsou všichni spokojenější. Rozšířili jsme sortiment piv, která si může zákazník načepovat u stolu, tím jsme oslovili širší spektrum zákazníků, je tam i jiná cenová politika," vyjmenoval Šampalík.

 

Někteří zaměstnanci, s nimiž se diváci setkali, už ve firmě nepracují. Podle Šampalíka je to ale v gastronomickém oboru běžné. "Je potřeba trochu ty pozice měnit. Doufám, že se všem daří dobře a jsou rádi, že se stali součástí tohoto projektu," uzavřel spolumajitel.

 

Připomeňte si, jak barmanka hrozila šéfovi:

 

epa TN.cz