Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Publikováno 26. 7. 2018

Rozpalte více chutí s Albertem: Recept na nejrychlejší vepřová žebra

Léto je tady a s ním i grilovací sezona. Rozpalte více chutí a vyzkoušejte letos něco nového. V Albertu najdete spoustu inspirace. Vytáhněte se před přáteli či rodinou pochoutkami, díky kterým se stanete královnou nebo králem každé grilovačky!

Nejrychlejší žebra na grilu

Maso na obíračku přímo z ohně je to nejlepší. Zkuste si tentokrát přípravu výrazně ulehčit s prémiovými vepřovými žebry sous vide Albert Excellent. Protože se na grilu žebra jen dopékají, zaručujeme šťavnatost i křupanou kůrčičku.

Ahold

Dokonale křehké maso sous vide

Na kvalitním zpracování masa si v Albertu dávají opravdu záležet. Díky prémiovým produktům si teď můžete dopřát lahodné dokonale křehké maso sous vide i doma a bez dlouhých příprav. Výraz sous vide [su vid] v překladu z francouzštiny znamená „ve vakuu“. Potraviny se zavakuují do sáčku a následně tepelně upravují ve vodní lázni. Teplota je nižší než bod varu a musí se stále kontrolovat. Postup sous vide mají v oblibě především šéfkuchaři špičkových restaurací, je totiž velmi šetrný vůči použitým surovinám.

V Albertu pořídíte nejen žebra, ale také trhané vepřové maso, které je vynikající do burgerů nebo tortil. Ideální na stylovou grilovačku s přáteli! Maso stačí 30 minut dopéct na grilu, aby získalo barvu a křupavost. Spolu s trhaným vepřovým masem naplňte tortillu třeba rajčatovou salsou s avokádem a jogurtovým dipem. Mrkněte se na celý videorecept.

Rozpalte více chutí s Albertem a inspirujte se letošními grilovacími trendy na www.gril.albert.cz

Komerční článek