Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Aktualizováno 30.6. 2013 21:35
Prázdninový speciál

PIVNÍ INSPEKTOR v akci: Jak poznáte dobře načepované pivo?

Už dnes startuje Pivní inspektor televize Nova. Ten za vás bude prověřovat kvalitu podávání pěnivého moku, který je dokonce považován za součást naší národní kultury. Na koho se pivní hlídky televize Nova zaměří a kde všude budou prověřovat kvalitu točeného piva?

Hledáček pivních inspektorů televize Nova není nijak zúžený. Prověří kohokoliv, koho potkají. Ať to budou restaurace, předzahrádky, nebo třeba i pivní stánky na různých oslavách, poutích nebo festivalech. Prostě pivní inspektor bude stát za všech okolností na vaší straně a prověří to, na co vy, když se třeba na jedno pivo zastavíte, nemáte ani třeba v důsledku žízně momentálně myšlenky.

 

Pivní hlídky televize Nova budou operovat po celé republice, rozhodně jejich cílem není posuzovat kvalitu piva, ale úroveň jeho podávání.

 

Pivní inspektor startuje s mistrem světa v čepování piva Lukášem Svobodou. Jak se má pivo správně čepovat, jak se servíruje a jaká je jeho správná míra? Na to se podívejte v reportáži z Televizních novin.
 

TN.cz

Diskuze

Nejvíce hodnocené komentáře:

30.6. | 12:03 kralnebe
1
Což o to dobře natočit...takový Mykotoxinový Svijany si můžete točit jak ...
10.7. | 06:26 joynkaa
0
"supr". Takže po kontroly po celé České republice dopadnou jako kontroly v obchodních centrech - po CELÉÉÉ Praze :(( Prostějovská zahrádka Na rybníčku může být v klidu.
1.7. | 21:21 renatajandova
0
měli by jste kontrolovat spíš toto http://ekonomika.idnes.cz/pivovary-vylepsuji-penu-...
1.7. | 10:35 jan Hrabálek
0
nějak mi uniká v článku jak poznám dobře natočené pivo, odpověď."jak to tedy poznám?"
30.6. | 20:16 radovankraus
0
opravdu vtipna reportaz, meli by jeste merit tetrahop mykotoxiny a podobne prisady oblibene hlavne svijanskym pivovarem
30.6. | 20:15 sany1
0
stupidní Hruška se sere už i mezi pivaře!!!
30.6. | 16:18 kimy69
1
Sranda byla včera v reportáži, když šla tomu slavnému inšpektórovi Hruškovi, co má spadeno na dva, pro jeho zaměstnavatele, konkurenční obchodní řetězce, rypákem pěna ven....
30.6. | 12:03 kralnebe
1
Což o to dobře natočit...takový Mykotoxinový Svijany si můžete točit jak chcete, stejně po nich bude bolet hlava..
30.6. | 06:20 nemam jmeno
0
Nova to asi nechape,nevadi.Dobre natoceny pivo je to,ktery si proste muzu vypit.A jestli ho donese prsata servirka-Bonus.Paklize dostanete Podmíráka,zkuste jeste dva kousky a uvidite,jak moc vam to pak bude vadit :D :D Haste žízeň,obejdete hlad.
Obchodní sdělení

Když vepřové, tak české