Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Aktualizováno 26.5. 2014 21:12
Levně a chutně

Láďa Hruška vaří LEVNĚ A CHUTNĚ: Tlačenka, jak ji určitě neznáte!

Zdroj: TV Nova

Máte rádi levné a chutné recepty Ládi Hrušky? Tak to musíte vyzkoušet i tento! Překvapí vás, co se dá udělat z obyčejné tlačenky!

Láďa Hruška uvařil levnou a chutnou specialitku, za kterou opět posbíral nejen u svých kolegů spoustu plusových bodů. Tentokrát byla hlavní ingrediencí tlačenka. Při ochutnávkách ji mnozí zaměňovali za řízek nebo karbanátek. Zkuste ji a napište nám, jak chutná vám!


Levně a chutně s Ladislavem Hruškou - Smažená tlačenka
Zdroj: TN.cz



Příprava je naprosto jednoduchá! Stačí vychlazenou tlačenku nakrájet na centimetrové plátky a obalit jako klasický řízek - v hladké mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance.


Velká kuchařka Ládi Hrušky
VÝBORNÉ RECEPTY Ládi Hrušky: Všechny najdete v TÉTO KUCHAŘCE


Aby i při zahřátí tlačenka nevytekla, je potřeba ji ještě jednou namočit do vajíčka a obalit ve strouhance.


Pak už stačí obalené plátky vložit do rozpáleného oleje a zprudka osmažit dozlatova. Dobrou chuť! 

 

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Skrývají hvězdy Ulice mlsný jazýček? Podívejte na ANKETU, jaké jídlo mají nejraději

Nechutné jídlo: Podívejte se na galerii, ze které vám bude zle

TN.cz

Diskuze

Nejvíce hodnocené komentáře:

26.5. | 21:42 rada-va
27
Pochopil jsem! Tento pořad, včetně moderátora, je parodie na gastronomii, ...
26.5. | 22:51 sandokan500
-11
Ladiku smazenou tlacenku delame doma,uz dvacetpet let.Nikdo me neveril,ze to ...
4.8. | 21:14 Pavel Kubin
0
......
26.5. | 23:25 Václav Doleček
-5
tento recept obalovanou tlačenku jako řízek už znám několik let a doporučil bych už tolik tu tlačenku nesolit ona už je sama o sobě dost slaná. škoda že jsem to Láďovi jako první neposlal.
26.5. | 22:51 sandokan500
-11
Ladiku smazenou tlacenku delame doma,uz dvacetpet let.Nikdo me neveril,ze to jde . Dneska si je presvedcil vsechny. Nejlepsi je s bramborovou kasi.
26.5. | 21:42 rada-va
27
Pochopil jsem! Tento pořad, včetně moderátora, je parodie na gastronomii, kulturu a společenské chování! Mimochodem, odkdy je tlačenka levný pokrm pro obalování? (jsem vzděláním kuchař) Ono je to celkově s úrovní, nejen tv nova, krutý suterén..,nebo chcete-li underground :D :D :D
26.5. | 20:35 Anicka Krásková
1
Domácí tlačenka je nej s octem a cibuli. Obalujte to, pro moravvu o bude bída.
26.5. | 20:30 Jiří Kudláček
0
A ještě něco Láďo, tlačenku je lépe smažit na rozpáleném sádle a ne na oleji. Princip není v obalení ještě jednou ve vajíčku, ale v pořádně rozpáleném sádle. Jinak Ti musím říci, že jsi mi "zkazil" sázkovou kancelář. Kdykoli jsem přišel do restaurace a číšník se mě zeptal co si ...
26.5. | 20:16 Jiří Kudláček
-5
Milý Láďo, vy v Praze jste objevili smaženou tlačenku, kterou my na Moravě děláme více než 20 let. Je potřeba navštívit region, který měl k jídlu a pití (kvalitního) vždy nejblíže. Znáš jistě i kategorie moravského vína : dá se, nedá se, prodá se pražákom. Hezký den přeje Jirka :)