Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Aktualizováno 17.3. 2014 09:50
Levně a chutně

LEVNĚ A CHUTNĚ podle Ládi Hrušky: Na "Třepacím dortu" si pochutná každý!

Recpet na speciální "třepací" dort dostal Láďa Hruška od maminky kolegyně v práci. A když ho doma vyzkoušel, nestačil se divit. Výsledek byl skvělý a náklady jako vždy jen pár korun.

Dorty má rád skoro každý, ale všichni víme, že to není rozhodně levná záležitost. Inspektor TV Nova Láďa Hruška dostal recept na výtečný "Třepací fofrdort" od maminky reportérky Michaely Šmídové, a když ho doma vyzkoušel, nestačil se divit.


 

Co budeme potřebovat na Třepací "fofrdort“:

Levně a chutně s Ladislavem Hruškou - Třepací dort
Zdroj: TN.cz

Návod k přípravě:

Všechny ingredience (kromě korpusu) vložíme do uzavíratelné nádoby (mandarinky i se šťávou).  Nádobu uzavřeme a pořádně s ní třepeme, dokud nevznikne tuhá "poleva". Tu pak namažeme na korpus dortu.


Pokud máte doma třeba čokoládu, nebo oříšky, můžete si dort ještě podle potřeby a chuti doupravit. Fantazii se meze nekladou. Takto připravený dort ještě vložíme do lednice, aby se vše dobře spojilo a poté můžeme podávat. Dobrou chuť!

Láďa Hruška tn.cz / hru

Diskuze

Nejvíce hodnocené komentáře:

16.3. | 20:16 pajapa
10
Pane Hruška-vaše recepty jsou skutečně bezvadné co do ceny,rychlosti i chuti. ...
16.3. | 20:15 doder
-4
Všechny recepty Ládi najdete na http://hruskovyrecepty.cz
16.4. | 10:08 Lucie Houžvičková
0
Tak tohle optavdu ne, kamarádka dělá něco podobného ale nějak mě to neoslovilo, radši si uvařím normální puding s mléka a koupím si k tomu čersvou mandarinku a ušlehám na to šlehačku, piškotový korpus oželím :)
5.4. | 18:34 Barbora Šťástková
4
Dobrý den , můžu se zeptat jak myslí to puding bez vaření ? ... normální práškový puding ? :) ... něco jak od Dr.Oetkera ?:) ..
22.3. | 18:55 Michaela Bláhová
1
Dobrý den - pane Filipe, já jsem koupila korpus v Globusu za 17,90 :-)
22.3. | 18:54 Michaela Bláhová
-1
pane Filipe já koupila korpus v Globusu dokonce za 17,90,- Kč :-)
18.3. | 10:14 smica35
0
Pane Huško mohu vas požadat o mejlovou adresu pak mužu poslat foto moc děkuji
17.3. | 09:56 Blažena Šindelářová
0
Hezký den, z ten korpus je trochu drahý. Stačí přidat trochu času a upéct ho, hlavně když máte vejce z vl.zdrojů
16.3. | 20:16 filipdumont
0
Dobrý den chtěl by jsem se zeptat kde jste koupil korpus za 20 Kc děkuji za odpověď
16.3. | 20:16 pajapa
10
Pane Hruška-vaše recepty jsou skutečně bezvadné co do ceny,rychlosti i chuti. Jen trochu menší prosba-často uvádíte použití smetany (ke šlehání) 33%...ale místo těch % by bylo od věci sdělit obsah toho kelímku. Smetana je totiž ve velikosti: 180 ml, 200 ml a 250 ml a v některých receptech pak ...
16.3. | 20:15 doder
-4
Všechny recepty Ládi najdete na http://hruskovyrecepty.cz