Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Aktualizováno 3.4. 2014 18:28
Levně a chutně

NOVÝ RECEPT: Láďa Hruška si pro vás připravil rychlokoláčky z taveňáku

Zdroj: TV Nova

Reportér Láďa Hruška se po včerejších dietních palačinkách opět vrhnul na recept pro ty, kteří si chtějí trošku zahřešit. Nabízí recept na exkluzivní rychlokoláčky z taveňáku.

V Televizních novinách Láďa Hruška připravil recept, ze kterého budou nadšené především děti. Spolu s rodiči si mohou připravit rychlokoláčky z taveného sýru. 

 

Jak na to? Připravte si následující ingredience
 

 

Levně a chutně s Ladislavem Hruškou - Rychlokoláčky z taveňáku
Zdroj: TN.cz

 

Ingredience smíchejte, vytvořte bochánky. Poté je dejte do trouby rozehřáté na 180 °C na 20 minut.  Domácí rychlokoláčky z taveného sýru jsou hotové. Na závěr je ještě můžete obalit v moučkovém cukru.

 

 

Dokonce i ten tavený sýr si můžete připravit sami doma. Recept si přopomeňte ZDE

 

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Případ pro potravinového inspektora: Na banánech seděla tarantule!

Láďa Hruška učí Čechy péct: Podívejte se na jeho loupáky za 3 koruny

pet TN.cz

Diskuze

Nejvíce hodnocené komentáře:

2.4. | 19:38 danazilakova
9
Koláče vypadají velmi dobře,určitě ozkoušíme,taveňák od Ládi máme ...
6.4. | 20:23 martinbbuchar
-15
...zdravim, Láďo, tchyně udělala ty koláčky s povidly a musim říct hnussss jako ...
11.10. | 18:19 Blanka Janošková
1
Dobrý den,recept jsem vyzkoušela,nesklidil příliš ovací z důvodu těsta bez chutě.Recept jsem si trochu upravila a s výsledkem byli všichni spokojeni.Recept 1 hrnek hl.mouky,1 hrnek pol.hr.mouky,1/2 hrnku cukru,1/2 másla,2 tavené sýry,20ml vody či mléka.Dělám je i na slano kdy k Padově receptu ...
8.1. | 12:52 ladatruska
-1
tak na to tak koukám jak to dává na ten plech a řikám hmm to nevypadá zle, že by ten vůl dostal rozum?? kouknu na recept řikám si, jenže v tom určitě něco bude a taky že jo...to je síla! To se ti teda zse povedlo. Takovej zvratek bych nedal do huby. to si radši připlatim 10 korun, asi sem bohatej ...
17.5. | 22:13 Anna Knotková
2
Ahoj všichni,je mi 14,a tyto koláčky jsou skvělé,dělám ej skoro pořád! I teď mám v lednici připravené těsto:) Používám 350g polohrobé mouky,1máslo(nebo hera),a 100g taveného sýru,a to je vše,vážně,je to skvělé,těsto mi po upečení připadá jako kdyby jsem v něm cítila chuť vanilky,jako náplň používám ...
16.4. | 09:40 Lucie Houžvičková
-8
Tak tohle je vražda... fuj tuk na pečení... a povidla jsou zadarmo, nebo co ? Taveňák nejím normálně, natož ho cpát do koláčků :( samé tavící soli a Ečka... Tohle radši zkoušet nebudu :)
6.4. | 20:23 martinbbuchar
-15
...zdravim, Láďo, tchyně udělala ty koláčky s povidly a musim říct hnussss jako prase na hlíně :-( myslim že tam chybí cukr, protože i když jsou obalený v mouč. cukru tak těsto je hrozně suché a chuťově nesladké - neslané - dopadlo to stejně jako ten "smažák" - suchej konzistentně ...
3.4. | 22:08 zanetacorsini
8
co se tam dava za kostku tuku na peceni?Maslo?? Ziji v Italii a nevim cim to nahradit.Dekuji za radu.
3.4. | 15:25 achillevolfoni
-14
To je shit. To je naprostá sratchka. Fekální sratchka. Ale konzumenti Novy chrochtají blahem nad tou sratchkou.
3.4. | 10:16 prestik
-11
Tedy, to je humus. Ještě bych zkousla ty banánové lívanečky, to vypadá celkem neškodně a toho pribináka, event. pivní rohlíky, ale ta zmrzlina z oliváče a toto... si z nás fakt dělá pr.el :-( a lidi, co mu to posílají, nejspíš také. Nejspíš něco zajímavého vymyslím a pošlu jako inspiraci :D
3.4. | 08:09 Jaroslava Knejpová
6
tyto koláčky dělám již několik let, jsou moc dobré jen moc dlouho nevydrží - rychle tvrdnou, musí se sníst co nejdříve
3.4. | 06:48 Jindřiška Tázlerová
1
koláčky jsem dělala už 2x,pouze jsem měla recept s polohrubou moukou. Slavila jsem s nimi velký úspěch.Tvarování Ládi Hrušky vyzkouším už tento víkend.
Obchodní sdělení

Kam s dětmi k moři