Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Počasí ve všech lyžařských střediscích  >

VÍKEND: Jak se vyrábí domácí paštika?
21.09.

VÍKEND: Jak se vyrábí domácí paštika?

Paštika. Pro někoho obyčejná, málem podřadná pomazánka na chleba, pro jiné vrchol gastronomie. Ve středověku se paštiky připravovaly převážně z masa ptáků a ryb.

Paštika
13.06.
video zákulisí výroby

Jak se doopravdy vyrábí paštika: Podívali jsme se do výrobny!

O výrobě paštik existuje mezi lidmi mnoho mýtů. Rozhodli jsme se zjistit, jak taková výroba probíhá doopravdy. Vyrazili jsme tam, kde mají s výrobou paštik více, než padesátiletou zkušenost – do jihomoravských Kunovic.

Domácí játrová paštika
aktualizováno 01.08.
CHUTNÁ SKVĚLE

Levně a chutně: Výborná domácí paštika od paní Jarky! RECEPT

S rubrikou Levně a chutně se reportér František Nyklas rozjel už podruhé do Brandýsa nad Labem. Má pro vás nový recept!

Prásk.tv píše:

Konzerva
čtěte o tématu paštika na Prásk.tv
Obchodní sdělení

Deky a polštáře vyčistíte nejlépe bez praní! Jak?

Jak čistíte své péřové lůžkoviny? V pračce, v čistírně oděvů nebo v čistírně peří? Čtěte rozdíly…

Májka slaví 50.let
aktualizováno 28.04.
Obchodní sdělení

Soutěžte s Májkou o tablety a oslavte tak její neuvěřitelné výročí

Jakou paštiku znáte? Ano, drtivá většina z váš určitě odpoví, že Májku. Právě tato celebrita mezi českými paštikami je na světě už – světe div se – od roku 1965 a letos tak slaví kulaté jubileum – je jí 50 let.

Co se změnilo za 50 let
aktualizováno 24.04.
Májka, alobal nebo družice

Co se změnilo za 50 let? Skončily spartakiády, antikoncepce a Májka přežily

V dějinách lidstva je 50 let takřka zanedbatelný úsek. Jenže pro jednoho člověka to je víc než polovina života. Co všechno se za posledních 50 let změnilo?

Související články

GALERIE: Easy open

Easy open - 4