Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Počasí ve všech lyžařských střediscích  >

VÍKEND: Jak se vyrábí domácí paštika?

Paštika. Pro někoho obyčejná, málem podřadná pomazánka na chleba, pro jiné vrchol gastronomie. Ve středověku se paštiky připravovaly převážně z masa ptáků a ryb.

Nebezpečná pomazánka
Aktualizováno 19.8. 2015 19:18
SZPI varuje

Pozor na jedovatou pomazánku! Muž po ní upadl do kómatu

Inspektoři SZPI důrazně varují před cizrnovou pomazánkou ze Slovenska, která je i na českém trhu. Muž po její konzumaci upadl do komatu. Zřejmě v ní byly jedy!

vaříme levně a chutně

Avokádo dvakrát jinak: slaná i sladká pomazánka!

V dnešní rubrice Vaříme levně a chutně se František Nyklas věnoval avokádu. Podle odborníků jde o potravinu plnou zdravých tuků a vitamínů. Z avokáda Franta Nyklas udělal hned dvě pomazánky - nejen slanou, ale i méně tradiční sladkou - čokoládovou.

Prásk.tv píše:

Troy Hawkins - 1
čtěte o tématu pomazánka na Prásk.tv
Obchodní sdělení

Letní festivaly lákají na hudbu i lepší zázemí

Letní hudební festivaly v sobě spojují stanování v přírodě, koncerty českých i zahraničních kapel a bohatý doprovodný program. V Česku se jich pravidelně koná asi tři sta a každý rok jich několik přibude.

Ostrý výpad

Slavná oříšková pomazánka je zlo, tvrdí ministryně! Proč?

Francouzská ministryně životního prostředí Ségolène Royalová se pořádně pustila do oblíbené pomazánky - Nutella. Tvrdí, že čím více ji jíme, tak tím více ničíme planetu. Vysvětlila také, proč si to myslí.