Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Počasí ve všech lyžařských střediscích  >

Tipy na grilování hovězího masa
09.08.
videorecept uvnitř

Jak si ugrilovat pořádné hovězí? Se vším vám poradí Sous chef!

Většina Čechů je zvyklá grilovat spíše vepřovou krkovici, kuřecí steaky nebo klobásky. Proč si grilování trochu nezpestřit a pro jednou si dopřát pořádný kus hovězího? Není čeho se bát, s celou přípravou pomůžou rady od Sous chefa kantýny TV Nova Jakuba Jaroše.

Salmonela v kuřecím mase
aktualizováno 13.07.
Výsledky testů

V kuřecích řízcích našli salmonelu! Nekoupili jste si je také?

Po skandálu s listérií mají čeští prodejci a výrobci potravin další problém. Podle aktuálních testů kuřecích prsní řízků, jednoho z nejoblíbenějších druhů masa vůbec, se v některých testovaných vzorcích objevily bakterie salmonely, E.coli, stafylokoka nebo kampylobakterie. Nejhorší výsledky mělo kuřecí maso značky Vodňanské kuře z koncernu Agrofert, jako problémová se ukázala i balení z Albertu a Tesca.

Obchodní sdělení

ZNÁME VÝHERCE ! Vyhrajte až 50 vstupů do NEJVĚTŠÍHO nově otevřeného TRAMPOLÍNOVÉHO CENTRA v České republice!

Zapojte celou rodinu a přátele do soutěžte o ceny v hodnotě 9.990 Kč.