Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Počasí ve všech lyžařských střediscích  >

image.cz
13.11.
Tisková zpráva

Vyberte si rybí recept z dílny našich předků

Kapr pečený s brambory nebo candát po domácku? Máme pro vás zajímavé recepty, které používali naši předci.

image.cz
06.11.
Tisková zpráva

Kam nejlépe pro čerstvou rybu? Odpověď vás nejspíš překvapí.

Je v dnešní době jednoduché sehnat čerstvé rybí maso? Na internetu se dá sehnat cokoliv, ale je to správný způsob nákupu zrovna ryb? Pro někoho možná ano, ale pak nemáte jistotu, že je rybí maso opravdu čerstvé. Víme, kde koupit opravdu čerstvou sladkovodní rybu a v konečném důsledku můžete i ušetřit.

image.cz
30.10.
Tisková zpráva

Jsou ryby drahé? Podle odborníků je to nesmysl.

Češi nepatří zrovna mezi výrazné jedlíky ryb. Ve světě se spotřebuje v průměru šestnáct kil na člověka ročně, v Čechách je to jen pět kil. Čím je to způsobené? Jeden z důvodů může být zažitý úzus, že rybí maso je příliš drahé. To ale dnes již vyvrátí každý odborník.

Prásk.tv píše:

Petr Říbal jako malý kluk
čtěte o tématu kapr na Prásk.tv
Obchodní sdělení

NIČÍTE SI NEHTY LAKOVÁNÍM?

Prozradíme Vám, jak to poznáte.

Rybník Rožmberk - 1
aktualizováno 23.10.
Tradiční pochoutka

Vánoční kapři budou! Prodejci dostali výjimku z EET!

Ještě před pár dny to vypadalo, že vánoční kapři budou nedostatkovým zbožím. Ne proto, že by se v českých rybnících letos neurodilo, ale proto, že ministerstvo financí nechtělo udělit výjimku z elektronické evidence tržeb pro prodejce této štědrovečerní pochoutky. Dnes je ale všechno jinak.

image.cz
23.10.
Tisková zpráva

Co nabízí výlovy našich rybníků? Zábavu a čerstvé ryby za akční ceny.

Máte chuť na čerstvé ryby za nízké ceny a nemáte na podzimní víkendy ještě program? Pak je pro vás ideální navštívit výlovy českých rybníků, které jsou právě teď v plném proudu. Akce pro rodiny s dětmi, užitečné informace od ryzích odborníků, ochutnávky, rybí maso za akční ceny, to vše přinášejí výlovy rybníků. Přijďte se o tom přesvědčit!

image.cz
18.10.
Tisková zpráva

Ryba na talíři stokrát jinak: Tučné ryby patří do udírny!

Udit lze v podstatě jakoukoliv rybu, ovšem čím tučnější rybu použijeme, tím lépe. Pro uzení je tak ideální kapr, tolstolobik nebo úhoř. Vyuzením získávají sladkovodní ryby krom prodloužení trvanlivosti i výborné chuťové vlastnosti. Správným vyuzením získá kůže ryb také krásnou zlatavou barvu.

Rybník Rožmberk - 2
aktualizováno 11.10.
začal výlov

Po másle přichází na řadu kapři, na Vánoce si nejspíš připlatíme

S podzimem nastává i období výlovů rybníků. Letos se rybáři shodují, že množství ani velikost úlovků nebudou nijak valné. Za kapry na Vánoce si tak nejspíš připlatíme.

image.cz
09.10.
Tisková zpráva

Ryba na talíři stokrát jinak: Kaviár z kapra nebo rybí vnitřnosti v oleji?

Chcete zkusit vynikající extravaganci na váš jídelní stůl?

image.cz
25.09.
Tisková zpráva

Správně naložená vepřová krkovice v koření plave. Na ryby musíte ale mnohem střídměji!

Správně zvolenou kombinací chutí a vůní můžete ryby připravit stokrát jinak. S jakým kořením rozhodně nesáhnete vedle?

image.cz
18.09.
Tisková zpráva

Je libo kapra, pstruha nebo candáta? A budeme marinovat, grilovat, rožnit, pošírovat, dusit, vařit, péct, smažit nebo fritovat?

S čerstvou rybou máte jistotu, že kupujete zdravé a voňavé maso. Komu by vadila rybí vůně, zbaví se jí marinováním. Při správné úpravě se můžete vyhnout i kostem, které jsou pro mnoho lidí nepřekonatelnou překážkou.