rozhovor

Čech, který uspěl v USA, poradí, jak dostat firmu po koroně do formy!

Bára Divišová
Bára Divišová
Publikováno 29. 7. 2020

Propad v gastronomii podle podnikatelů jen tak dohnat nepůjde. O tom, jak se popasovat s následky koronavirové krize - a zda se z ní dá poučit, bude moderátorka Bára Divišová v rámci projektu Nastartujme Česko živě na webu TN.cz diskutovat s úspěšným podnikatelem v Česku a Spojených státech, Pavlem Staňkem.

Pavel Staněk je spolumajitelem sítě prodejen s designovým kuchyňským náčiním, majitelem restaurace a mimo to má i prodejnu s produkty pro psy na Floridě. Během pandemie musel zavřít obchody i restauraci.

 

Za jak dlouho se vyrovná se ztrátami? Musel se přeorientovat na jiný podnikatelský model? Jak se mu daří řídit svůj obchod na dálku? A dá se vzít z korona krize i nějaké ponaučení? Nenechte si ujít další ekonomicky zaměřenou debatu v rámci projektu Nastartujme Česko.

 

Podívejte se na reportáž z Televizních novin:

Související témata:
TN.cz