Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

kontrola szpi

Hmyz, plíseň i špína! Podniky nabízely jídlo v těchto podmínkách

Kontrolované provozovny - Atelier club, WOK to go
Zdroj: Potravinynapranyri.cz

Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) provedla kontrolu restaurací, při kterých zjistila nedodržování hygienických podmínek, výskyt škůdců, plíseň nebo špínu na stěnách. Olomouckou restauraci Wok to go inspektoři uzavřeli úplně, v pražském Atelier clubu zavřeli sklad.

V restauraci Wok to go, která se nachází v Olomouci v Masarykově ulici, inspektoři během kontroly objevili znečištěné kuchyňské náčiní, špínu na stěnách nebo škůdce.

 

Zaměstnanci také výrazně zanedbávali úklid, hromadili odpadky a nedodržovali hygienické podmínky na toaletách. SZPI proto restauraci ve čtvrtek uzavřela úplně.

 

 

Problémy byly také v pivnici Atelier club v pražské Rybné ulici. Inspekce zjistila výskyt plísně na stěnách, nevhodně skladované potraviny a velmi poškozené stěny. Pivnice musela uzavřít jen část provozovny, a to sklad nápojů.

 

GALERIE: Nevyhovující provozovny

1
/
16
Zdroj: Potravinynapranyri.cz
Kontrolovaná provozovna - EGO Team s.r.o., Atelier club, Praha - 1

reg TN.cz