Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

LEVNĚ A CHUTNĚ

Láďa Huška griluje: Zkuste jeho výtečné "pivouny"!

Zdroj: TV Nova

Léto sice pomalu končí, ale grilovat se dá pořád. Láďa Hruška představuje další ze svých levných a chutných receptů! Ochutnejte netradiční grilované špekáčky!

Láďa Hruška zvládá přípravu jídel nejenom v kuchyni, ale skvělé nápady má i na pochoutky připravené na grilu. Přesvědčte se o tom a zkuste jeho výborné pivní buřty na grilu - pivouny. Recept je naprosto jednoduchý.


Připravte si nádobu, ideálně menší kyblík, kam předem nařezané špekáčky (jako na oheň) před grilováním naložíte. Vyskládejte vždy jednu vrstvu buřtů, kterou posypte na kolečka nakrájenou cibulí. Pak opět buřty, na ně cibuli a tak dále.





Nakonec do nádoby propasírujte česnek a zalijte špekáčky pivem, aby byly všechny ponořené. Takto naložené buřty uložte na 6 hodin do lednice.


A můžete začít grilovat! V průběhu opékání je dobré špekáčky polévat pivní marinádou a jako přílohu zvolit například grilovanou zeleninu. DOBROU CHUŤ!


A pokud chcete vědět, jaké buřty budou pro grilování ty nejlepší, podívejte se na VELKÝ TEST ŠPEKÁČKŮ.

 

ČTĚTE TAKÉ:

5 potravin, které cpete do lednice a přitom tam nepatří

3 pravdy o potravinách: Myslíte si, že jíte zdravě? Vyvedeme vás z omylu!

mis TN.cz