Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

ciabatta
20.06.
grilovací speciál

Překvapte návštěvu u grilu. Tento recept na ciabattu si zamilujete!

Teplé večery přímo lákají ke grilování dobrot. Co k nim ale zakousnout? Vyzkoušejte třeba domácí ciabattu!

ryba na grilu 2
18.06.
grilovací speciál

S rybkou na gril - rady a tipy, které vám pomohou v rozhodování!

Už jste se přejedli masa a zeleniny? Chcete zkusit něco nového? Ryby na grilu se v českých domácnostech objevují čím dál tím častěji. Jsou zdravé a jejich ...

Lékárnice s receptem
aktualizováno 17.06.
Prý šlo o experiment

Tohle SÚKL nezvládl: na twitteru urážel lékárníky kvůli eReceptům!

Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL) naprosto nezvládl komunikaci na sociální síti twitter. Po poznámce jedné z lékárnic, že kvůli výpadku elektřiny ...

Smažení langošů eye catch2
14.06.
Video Nejlepší jsou domácí

Připravte si ty nejlepší langoše! Recept poradil kuchař z Bulharska

Přišla sezóna festivalů a koupališť a k ní jednoznačně patří také langoše. Oblíbenou pochoutku ze stánků s rychlým občerstvením si ale můžete s přehledem ...

Obchodní sdělení

Ukládejte s NEO účtem své úspory do zlata, jednoduše a online

Unikátní bankovní účet NEO české Expobank CZ nově nabízí Zlaté spoření. Jeho uživatelé si mohou každý měsíc do zlata střádat částku v rozmezí 500 až 7000 korun.

pizza na grilu
14.06.
grilovací speciál

Tip pro milovníky pizzy – jak připravit pizzu v létě na grilu?

Kdo by neměl rád pizzu. Co ale místo mražené kupované nebo té z rozvozu udělat svou pizzu podle vlastních představ a chutí přímo v grilu na vaší zahrádce? ...

Lovecký salám
aktualizováno 10.06.
trvanlivá pochoutka

Lovecké salámy mají až o čtvrtinu méně masa! VELKÝ PŘEHLED

Jednou ze stálic českých řeznictví a také oblíbený cestovní doplněk, hlavně při pěší turistice, je lovecký salám. Jak se ale změnil od dob Československa? ...

Grilování Snídaně s Novou
08.06.
recepty ve videu

Ryba, jehněčí nebo panenka? Grilujte podle Snídaně s Novou

Kuřecí plátek, hermelín nebo cuketa. Česká grilovací klasika, na kterou je zvyklý asi každý. Proč ale nevykouzlit jinou parádu, se kterou vaší návštěvě ...

Majonéza
19.05.
tehdy a dnes

Velké srovnání majonéz: Ty dnešní mají podstatně méně žloutků!

Redakce TN.cz pro vás připravila přehled majonéz, které se dají v České republice sehnat na pultech obchodů nebo objednat na internetu. Obstály by ale ...

Játrová paštika
16.05.
srovnání játrovek

Játrová paštika: Dříve byla plná vnitřností, nyní má ale méně masa!

Nejlepší je s chlebem a je častým společníkem na cestách do přírody. Řeč je o játrové paštice. Srovnali jsme pro vás staré, československé normy a receptury ...

Salám
12.05.
trvanlivý salám

Velké srovnání salámů: Takhle se změnila Vysočina od socialismu

V létě i zimě se těší oblibě trvanlivý salám Vysočina. Ten je stálicí na řeznických pultech od šedesátých let minulého století. Jak se ale za tu dobu změnil? ...