Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

grilovaný halloumi sýr
30.06.
grilovací speciál

Grilování bez masa: Sýrové pochoutky čtyřikrát jinak!

Grilovací sezóna je v plném proudu a vy už máte masových steaků plné zuby? Nemusíte se bát, i bez masa se dají na grilu vykouzlit chutné zázraky. Nechte ...

Sýry s bílou plísní na povrchu
27.05.
král sýrů

VELKÉ SROVNÁNÍ sýrů s plísní! V čem jsou lepší než ty z ČSSR

Hermelín, camember a brie. To jsou jedny z nejčastějších sýrů s bílou plísní na povrchu na českém trhu. Srovnali jsme pro vás nynější výrobky a požadavky ...

Test camembertů - Petr Stupka
05.01.
video testujeme

TEST ZRAJÍCÍCH SÝRŮ: Stokrát stejný název, stokrát jiná chuť!

V dalším díle našeho testovacího speciálu jsme se rozhodli otestovat zrající sýry s bílou plísní na povrchu nazývané camembert, anebo u nás také hermelín. ...

90
aktualizováno 13.02.
Výroba sýru

Tajemství plísňových sýrů: Jak si vyrobit camembert doma? Podívejte se

Odhalte s námi tajemství plísňových sýrů. Prostřednictvím reportáže magazínu Víkend se můžete podívat, jak to vypadá ve výrobně těchto sýru, a jak těžké ...

Obchodní sdělení

Zájem domácností i firem o FVE trvale roste

Statistiky společnosti S-Power Energies potvrzují trvale rostoucí zájem českých domácností o střešní fotovoltaiky.

90
13.02.

VÍKEND: Jak vyrobit plísňový sýr?

Pokusili jsme se vyrobit vlastní plísňový sýr. Co nám nakonec v lednici uzrálo?