Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Aktualizováno 15.3. 2014 12:33
Levně a chutně

FANTASTICKÝ RECEPT LÁDI HRUŠKY: Fitness guláš pro lenochy je bomba!

Zdroj: TV Nova

Máte rádi guláš, ale připadá vám příliš pracný? Tak vyzkoušejte nový recept Ládi Hrušky. Jeho rychlý "Fitness guláš pro lenochy" je jednoduchý a máte ho hotový za pár minut. Navíc se vyvarujete tuků a jakéhokoliv zahušťování. Ke všemu je ještě lahodný!

Tenhle recept prostě zabodoval. Jen co Láďa Hruška donesl do redakce "Fitness guláš pro lenochy", už se na něj stály fronty. A za pár minut už byl pekáč prázdný. A opravdu byl báječný. Hlavně je ale rychlý, levný a chutný.
 

"Fitness guláš pro lenochy" je další z receptů, které jste poslali Láďovi Hruškovi. Ten se ho rozhodl vyzkoušet a představit vám ho v dalším díle seriálu "Levně a chutně". Pokud máte i vy, nějaký zajímavý recept, který by mohl Láďa Hruška vyzkoušet, napište mu na inspektor@nova.cz.
 

Levně a chutně s Ladislavem Hruškou - fitness guláš
Zdroj: TN.cz

 

Postup:
 

1. Začneme tím, že si nadrobno nakrájíme 3 větší cibule, které dáme do pekáče.
 

2. Poté si nakrájíme maso, rovněž nadrobno, nebo tak, jak to má každý rád.
 

3. Maso s cibulí promícháme.
 

4. Připravíme si lák tím, že rozpustíme si dvě kostky masoxu.
 


5. Do litrové nádoby si dáme lžíci kmínu, 3 lžíce solamylu a 3 lžičky červené papriky. V žádném případě nesolíme.
 

6. Do litrové nádoby přilijeme rozpuštěný masox, do litru dolijeme studenou vodou a vše promícháme.
 

7. Připravíme lák vylijeme na maso s cibulí, nemícháme pouze pekáč přikryjeme a dáme do trouby na 250 °C necháme péct 1,5 hodiny. Během té doby si guláše nemusíte vůbec všímat.
 

8. Po 1,5 hodině máme hotovo a můžeme servírovat.

 

ČTĚTE TAKÉ:

Skrývají hvězdy Ulice mlsný jazýček? Podívejte na ANKETU, jaké jídlo mají nejraději

Britové hodnotí na videu česká jídla: Je to stejně pitomé jako jejich kuchyně

tn.cz / hmr

Diskuze

Nejvíce hodnocené komentáře:

14.3. | 20:21 vero-nikk
16
Tak tohle je něco šíleného!Tohle už na nově nemyslí vážně!!!!!!!!!!!Hlavně ,že ...
15.3. | 14:38 borovicek1
-11
Tato šlichta má do guláše hodně daleko.Hlavně tam nepatří kmín!!!
11.10. | 12:01 Martina
-4
Neuvěřitelná prasečina, tohle už je opravdu moc. Tohle udělat manželovi, tak mi ta mísa skončí na hlavě. Tomuhle se nemůže říkat guláš, ať fitness nebo ne.
16.4. | 10:47 Lucie Houžvičková
-6
myslím že na guláši je právě nejlepší ta opečená cibulka do zlatova, která dělá barvu guláše, lehce opečená sladká paprika a trochu protlaku, zatáhnout maso a podlít vývarem, pak zaklopím tlakáč a za 50 minut mám chutný a měkoučký a podotýkám hovězí guláš, žádný jiný pro mě není guláš... Zahustít ...
28.3. | 22:47 tatrabob111
6
tohle jídlo co připravil pan hruška je paráda,kdo zde písmenkuje ty bludy asi to nedfělal podle receptu,je to prostě moc moc dobré a ty patlaly co zde kecají at jdou někam,pane Hruška jen tak dál
15.3. | 20:27 tonnydenny
-5
Nevim proc tady vsichni nadavate na slovicka "fitnes a hlavne masox" je je v tom sama sul a koreni a dalsi nejake pojiva.... Zamyslete se trosku a ten vas "pravej" gulas je snad bez soli? nejaka uprava masa bude na oleji koreni tam davate taky tak ze ve finale to ...
15.3. | 18:47 grugeo
14
Nejhorší práce je právě to nakrájení cibule, masa... To už je jedno, jestli to pak hodím do hrnce nebo do pekáče.
15.3. | 18:30 overal
0
Jak píšu o tom guláši, tak jsem si vzpomněl na vojnu a guláš ze sušené cibule, to byl teprve superhumáč, ale když máte hlad rádi chroustáte i tvrdý chleba!!
15.3. | 18:12 overal
5
Pokud vaříte maso ve vodě je to ovar a ne guláš!! Základ dobrého guláše je rychle osmažit kousky masa a zanechat v nich co nejvíce šťávy a ne je 1,5 hodiny vyvářet. Je pravda, že nasycení vodního roztoku bujónem vyváření omezí, ale stejně mu nezabrání! O druhé hlavní složce guláše, tj dobře ...
15.3. | 14:38 borovicek1
-11
Tato šlichta má do guláše hodně daleko.Hlavně tam nepatří kmín!!!
15.3. | 13:49 anonymka09
14
Zkoušela jsem to myslela jsem si že dělám normální guláš. Ale jak jsem to vytáhla z trouby tak to nebyl guláš. Je to jenom obarvená voda ve které plavou kousky cibule. Fuj. Je to strašně hnusny nedá se to jist. Hlavně to nedělejte :)
15.3. | 13:07 alenasiroka
2
Tak dnes jsem vyzkoušela. Normálně guláš nejím a na popud chlapa jsem mu tento guláš uvařila a říkala si, ať si to jí třeba tři dny sám. Ale je fakt, že když jsem pekáš odklopila, tak to opravdu vonělo jak guláš a nedalo mě to a ochutnala jsem. Bylo to opravdu dobré, chutí se dalo říct, jak ...