Pizza, oblíbené jídlo Čechů! Mražená pizza snad nechybí v mrazáku žádné rodiny, protože je to rychlá večere bez práce. Proč ale utrácet za zmražený polotovar plný éček, když si doma můžete upéct za pár korun vynikající domácí pizzu z pomazánkového másla!
Recepty, které posíláte Láďovi Hruškovi, jsou velice oblíbené. Tentokrát jste mu poslali jednoduchý a super levný recept, a to sice na pizzu s nezvyklou přísadou. Přípravu zvládne opravdu každý a navíc se dá udělat i v bezlepkové formě! Podívejte se, jak si rychle připravit pochoutku z Itálie v pohodlí domova.
Přísady na těsto:
1 kelímek pomazánkového másla (19 Kč)
1 kelímek hladké mouky (2 Kč) nebo bezlepkové mouky (8 Kč)
špetka soli
Rajčatový nátěr:
1 rajčatový protlak (4 Kč)
oregano, bazalka, česnek (2 Kč)
Na pizzu poklademe, co máme rádi, například rajčata, mozzarelu, salám nebo šunku. Fantazii se meze nekladou.
Postup:
1. V míse smícháme pomazánkové máslo, mouku a sůl a vypracujeme těsto (Pokud se těsto lepí, přidáme více mouky).
2. Těsto vyválíme na placku pizzy na pečící papír.
3. Potřeme tomatovým základem (smíchaný protlak s rozdrceným česnekem, špetkou oregana a bazalky)
4. Poklademe na pizzu oblíbené přísady
5. Dáme do vyhřáté trouby na 180 stupňů a pečeme 15 až 20 minut
Plaťte z rodinných příjmů jen kolik musíte. Na nutných výdajích přeplácíme často tisíce korun.
Na čem a kolik přeplácímNEPŘEHLÉDNĚTE:
Donáška pizzy až do školy! Podívejte se, co si dovolil jeden ze studentů
Neuvěřitelné video: Poslíček užírá zákazníkovi ve výtahu pizzu
Sledujte Televizní noviny ve full HD a bez reklam na Voyo.cz