Magazín Víkend

V Dánsku jsme ochutnali rybí tatarák přímo u vody! Reportáž

Je to pro ně svátek, který znamená jen jedno. Po dlouhé zimě opět začíná sezóna. Stále více českých rybářů se vydává chytat do zahraničí. Jde jim především o zážitek, který získají jen u moře. Aleš Vašíček se proto vydal s rybářem Martinem Grünem na drsné pobřeží Dánska. Několik dní tam trpělivě čekali na pstruha obecného mořského a rybu se jim nakonec přelstít podařilo. Speciální rybářský tým Víkendu pak v rámci tradice přímo u vody připravil a ochutnal speciální pochoutku - super čerstvý tatarák.

Další reportáže z Víkendu najdete ZDE. 

TN.cz/vem
Voyo

Sledujte Televizní noviny ve full HD a bez reklam na Voyo.cz

K tématu Magazín Víkend

Důležité Události

Píše se na Deník.cz