01:03 Policie prosí o pomoc s případem vraždy miminka. Nedaří se nám najít pachatele, přiznala 4. 7. 2026 Lucie Jiránková L. JIRÁNKOVÁ
02:16 Na sochy před Rudolfinem zaútočil muž s kladivem. Zle se na mě dívaly, hájil se 3. 7. 2026 Ondřej Špalek O. ŠPALEK
01:09 Policisté kontrolovali dodržování pořádku v Praze. Zadrželi několik lidí 3. 7. 2026 Ludmila Šimková L. ŠIMKOVÁ
ON-LINE 02:57 Těla musela ohledat delegátka cestovky. Kramný prý byl jak robot 11:40 Tím výslech této svědkyně končí. "Je pátek a já mám spoustu další práce, na odpoledne žádné… 11:38 Kramný upozorňuje, že polská turistka ze sousedního pokoje popsala jinak polohu rukou, než on a… 11:35 Obhájkyně Rejžková se ptala, jestli byla v pokoji Kramných zapnutá klimatizace. Nebyla, takže v… Přečíst si on-line reportáž
ON-LINE 01:17 U soudu zaznělo, co Petra Kramného sexuálně vzrušuje 14:19 Výslech Dany Zaťkové končí, tím končí i dnešní program soudu s Petrem Kramným. Soud bude… 14:18 Kramný se ještě vyjádřil k několika bodům ze svědectví Zaťkové. Mimo jiné se snažil zpochybnit… 14:10 Slovo si vzal Petr Kramný. Ohradil se proti tomu, že by si vyfotil těla mrtvých žen. "Já jsem… Přečíst si on-line reportáž