Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Aktualizováno 22.2. 2014 21:37
Recepty

LEVNĚ A CHUTNĚ: Upečte si domácí NUGÁTOVÉ CROISSANTY podle Ládi Hrušky

Vaření s Láďou Hruškou se stalo mezi veřejností velkým hitem. Recepty, které mu posíláte, jsou nejen chutné, ale hlavně levné a navíc podle nich dokáže uvařit dobrůtky opravdu každý. Tentokrát si pro vás Láďa připravil nugátové minicroissanty. Za pouhých 43 korun jich můžete udělat šestnáct.

Croissant je u nás oblíbeným sladkým pečivem. Češi ho mají nejraději ke snídani nebo jako lehkou svačinku.

V obchodě vás nejlevnější původně francouzská pochoutka vyjde minimálně na 7 korun. Ušetřete a upečte si nugátové minicroissanty doma. Zvládne to opravdu každý.
 


Recept na nugátové croissanty
Zdroj: TN.cz

 

POSTUP:
1. Listové těsto vyválíme.
2. Položíme na něj talíř a podle něj vykrojíme z těsta kolo, to rozdělíme na osminy.
3. Do spodní části dáme čokoládu a zavineme.
4. Pomašlujeme rozkvedlaným vajíčkem a dáme péct do trouby na 180 stupňů do zlatova.
 

 

Již zítra vám Láďa Hruška předvede další recept! Připravte si na něj kuře a plechovku černého piva!

 

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Láďa Hruška zase kuchtil: Bublanina z mikrovlnky za 33 korun!

Jak žije Láďa Hruška? Zde je TOP 10 FOTO z jeho Facebooku

TN.cz

Diskuze

Nejvíce hodnocené komentáře:

24.2. | 08:40 kimy69
5
Nechápu, jak jsme to tady mohli bez toho Hrušky, vůbec přežít. To on nás naučil ...
23.2. | 11:02 kundopal
-7
to je teda recept...idiott...lehka pochoutka...to jiste...to je tak lehke a ...
10.5. | 21:14 svetsnilka
0
No, nugátové croissanty jako z obchodu to sice nebyly, ale i tak to bylo dobré. I když, doporučuju je konzumovat co nejdříve, ideálně, když jsou ještě lehce vlažné z trouby, pak už tak dobré nejsou. I když za to asi spíš mohlo to, že jsem je měla zespoda lehce připálené.
3.5. | 19:19 nikolka šandorova
1
Ahoj.Parada.Moc nam chutnalo.
16.4. | 12:05 Lucie Houžvičková
-2
Ble ble ble...nic jiného se nedá říct
5.3. | 17:38 xleonardo
1
Ahoj.Parada.Moc nam chutnalo.
24.2. | 08:40 kimy69
5
Nechápu, jak jsme to tady mohli bez toho Hrušky, vůbec přežít. To on nás naučil chodit do knajpy z teploměrem, ohrabávat v krámě žrádlo, aby si na něm potom pošmákli druzí, vařit z odpadu ještě větší odpad. Hruška do každé rodiny !
23.2. | 16:30 theberuska19
-5
Začínáme heslem, " jsou sice třetinové, ale za to stojí jen polovinu" :-D Takže Hruško, hezky popořadě, chyba číslo 1. croisanty se nedělají z listovýho těsta, ale z plundrovýho, chyba číslo dvě, geometrie je asi velký tabu, když z toho uděláme kolo, tak máme mnoho odpadu, z ...
23.2. | 15:30 Milan Brejcha
3
Upečné pochoutky od Ládi Hrušky si zkuste druhý den a budete valit bulvy co se s nimi stalo ?? Jsou tvrdé jako šutr a nedají se vůbec jíst !! A pak co vám to udělá za pár dní v žaludku ?????
23.2. | 11:02 kundopal
-7
to je teda recept...idiott...lehka pochoutka...to jiste...to je tak lehke a malo kaloricke...to je teda zdrava vyziva...nedivim se ze tipicky novacky divak je tlustej jak prase a ultrasocka...fuj!
23.2. | 10:10 kundopal
-4
henes:psal neco o reklamach?potrebujes bryle kluku:)
23.2. | 10:09 kundopal
-5
uz toho kuchynskeho mengeleho nemuzu ani citit...ispektor...co je to za inspektora,kdyz ten blb ukazuje jak varit sracky...to je teda inspektor:)) pripada me,ze hruska tam nekomu dela holku,nekomu,kdo fakt ma rad bizzar...a ten mu dohazuje ksefty...boze jaka televize by si drzela takoveho ...