Vaření

VÍKEND: Šéfkuchař vaří bláznivou kombinaci

Nejoblíbenější reportáže z magazínu Víkend se točí kolem vaření. Proto jsme pro vás připravili jednu hodně speciální. Šéfkuchař Paul Dave, který už léta žije v Praze, uvařil pro nás netypickou kombinaci hovězí achilovku s mušlemi. Že to nejde dohromady? Budete se divit. Dále pak Paul prozradí, proč nechává maso uležet klidně i dva měsíce.

Nejoblíbenější reportáže z magazínu Víkend se točí kolem vaření. Proto jsme pro vás připravili jednu hodně speciální. Šéfkuchař Paul Dave, který už léta žije v Praze, uvařil pro nás netypickou kombinaci hovězí achilovku s mušlemi. Že to nejde dohromady? Budete se divit. Dále pak Paul prozradí, proč nechává maso uležet klidně i dva měsíce.

Další reportáže z Víkendu najdete ZDE.

frm, TV Nova
Voyo

Sledujte Televizní noviny ve full HD a bez reklam na Voyo.cz

Důležité Události

Píše se na Deník.cz