02:16 Na sochy před Rudolfinem zaútočil muž s kladivem. Zle se na mě dívaly, hájil se 3. 7. 2026 Ondřej Špalek O. ŠPALEK
01:09 Policisté kontrolovali dodržování pořádku v Praze. Zadrželi několik lidí 3. 7. 2026 Ludmila Šimková L. ŠIMKOVÁ
02:20 Muž v Liberci zavolal policii na obřího papouška. Ničí tu stromy, stěžoval si 3. 7. 2026 Lukáš Skládal L. SKLÁDAL
ON-LINE 03:19 Petr Kramný popsal, co ho nejvíc přitahovalo na milence Šárce 14:34 Líčení pro dnešní den skončilo, bude pokračovat příští týden, v úterý 8.30. Vypovídat by měli… 14:21 K přečtené výpovědi Šárky Letenské se vyjadřuje Petr Kramný. Řekl, že byla Monice hodně podobná. 14:12 "Tahal mě za vlasy a říkal mi: 'Mr*ej mě, ku*vo!'," stálo také ve výpovědi Šárky Letenské. … Přečíst si on-line reportáž
ON-LINE 03:17 Nechutné: Monika přísahala na SMRT Klárky, že je věrná! 15:08 Konec jednání, výslechy svědků budou znovu pokračovat v pátek. 15:01 Svědkyně Denisa Bartoková: Mám pocit, že Kramný Moniku bil. 15:00 Svědkyně Denisa Bartoková: Když se Monika s Kramným pohádala a on jí hrozil rozchodem, tak byla… Přečíst si on-line reportáž
ON-LINE 03:09 Soud s Petrem Kramným den třetí: Milenky, útěk z Egypta, bulvár 15:44 Další na řadě měl být podle plánu svědek Daniel Buda, další známý Kramného. Po domluvě se… 15:31 Kramný reaguje na svou údajnou chladnost a bezcitnost během telefonátů se svědkem Vladislavem… 15:23 Svědek Vladislav Müller řekl, že před dovolenou prý Kramný nikdy neříkal, že si chce užívat a o… Přečíst si on-line reportáž