Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Aktualizováno 11.11. 2013 07:41
Levná šmakuláda

Láďa Hruška vaří LEVNĚ A CHUTNĚ: Chipsy z kuřecích kůžiček se sýrem a pomerančem

Zdroj: TN.cz

A je tu další díl nové rubriky Televizních novin "Levně a chutně". Náš inspektor Láďa Hruška vám dnes ukáže, jak připravit další mňamku. Tentokrát vám připraví křupavé kuřecí chipsy se sýrem a pomerančem.

Zbrusu nový seriál "Levně a chutně" se během dvou dílů stal velice oblíbeným. Našeho inspektora Láďu Hrušku zahrnujete recepty na dobré pochoutky za babku. Tentokrát do redakce přišel recept na jednohubky z kuřecích kůží. Ve třetím dílu se tedy budeme věnovat specialitě, kterou můžete připravit na večírek pro hosty nebo jen tak, jako snack k televizi.
 

111

GALERIE: Chipsy z kuřecích kůžiček

Zdroj: TN.cz


Když si náš inspektor přišel nakoupit kuřecí kůžičky do řeznictví, kde je nakupoval před prvním dílem, nemusel za ně platit, jelikož je dostal darem. Řezník mu je dal proto, že od vysílání první reportáže s plněnými kůžičkami, jeho řezníci nestačí řezat kůžičky. Tak jdou na dračku!
 

"Nejprve kůžičky pořádně opláchneme pod vodou a nožem je nakrájíme na menší kousky. Naskládáme je na čistý pekáč, ani olej nepoužíváme, kůže jsou mastné dost. Pak je osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením a šup s nimi do trouby. Dozlatova vypečené kůžičky vyndáme a potřeme sýrem a ozdobíme kouskem pomeranče," popisuje jednoduchý recept Láďa Hruška.
 

Chipsy z kuřecích kůžiček - 2
Zdroj: TN.cz


Suroviny na tyto jednoduché a levné chuťovky vás vyjde pouhých dvacet korun. Z půl kila kůžiček tak můžete pohostit až pět strávníků. K chipsům z kůží můžete použít jakýkoliv sýr podle vašeho výběru, nivu nebo jakýkoliv mazací sýr. DOBROU CHUŤ!

 

Info

Šetřit můžete i na jiných nezbytných výdajích. Za energie a pojištění můžete ušetřit tisíce korun.

Kolik mohu ušetřit?

 

ČTĚTE TAKÉ:

Láďa Hruška připravuje další levnou chuťovku: Bramboráčky za 70 haléřů
Láďa Hruška vaří LEVNĚ A CHUTNĚ! Výborná večeře za 3 koruny! RECEPT
Skrývají hvězdy Ulice mlsný jazýček? Podívejte na ANKETU, jaké jídlo mají nejraději

TN.cz Auto
bru TN.cz

Diskuze

Nejvíce hodnocené komentáře:

10.11. | 21:43 Kamil Kotrnetz
10
Babicu jsem pokládal za kacíře... pak jsem poznal Vás.
12.11. | 22:30 Radek Havel
-2
Nejlevnější recept - náklady skoro nula! Vezmeme talíř a jdeme na WC. Talíř ...
16.4. | 17:03 Lucie Houžvičková
0
jako kurecí kuži mám ráda, když si upeču stehno kuřecí tak si kůži sundám a nechám si jí na konec ale že bych z té kůže dělala recept to fakt ne, to je prasárna :)
15.2. | 16:03 Helisek Jilková
-2
kuřecí chipsy byly užasný
12.11. | 22:30 Radek Havel
-2
Nejlevnější recept - náklady skoro nula! Vezmeme talíř a jdeme na WC. Talíř vložíme do záchodové mísy a provedeme velkou potřebu. Poté vezmeme pytlík Chilli a posypeme řádně to, co je na talíři. Servírujeme jen tak. Pro pálivý efekt nemáme v ústech žádný cit, takže je úplně jedno co jíme, hlavně že ...
12.11. | 17:30 pajdus
2
Mohla by si už konečně Nova vyndat hlavu z pr.dele !! a začít dělat normální věci ? víte co si o nás jako o Češích budou myslet cizinci ? ne ? tak já vám to řeknu - jé to jsou ti co neví že když je mráz tak mrzne voda, jéé Češi to jsou ti co stále zkoušejí kolikrát padne chleba namazanou stranou ...
11.11. | 11:41 Markéta Svobodová
4
Naděláte, nejspíš nevíte co je dobrý..... Poraďte mi někdo, kde se dají kůžičky sehnat. V Brně je to nadlidskej výkon. Obešla jsem asi 15 řeznictví a nic.
11.11. | 09:02 wadex
8
Proboha to je nechutný prase. Až se mi zvedl kufr.
11.11. | 08:23 petulinka75
4
Fuj
10.11. | 21:43 Kamil Kotrnetz
10
Babicu jsem pokládal za kacíře... pak jsem poznal Vás.
10.11. | 20:34 inoshek
0
Vážený pane Hruško, nestačím zírat, co všechno dokážete vyprodukovat. Jako potravinový inspektor jsem některé reportáže bral. Ale jako gastronom? Celý život jsem se pohyboval ve službách. Toto co předvádíte, naše babičky dělávali běžně. Prosím neurážejte náš cech. Zamyslete se prosím nad tím. ...