Léto sice pomalu končí, ale grilovat se dá pořád. Láďa Hruška představuje další ze svých levných a chutných receptů! Ochutnejte netradiční grilované špekáčky!
Láďa Hruška zvládá přípravu jídel nejenom v kuchyni, ale skvělé nápady má i na pochoutky připravené na grilu. Přesvědčte se o tom a zkuste jeho výborné pivní buřty na grilu - pivouny. Recept je naprosto jednoduchý.
Připravte si nádobu, ideálně menší kyblík, kam předem nařezané špekáčky (jako na oheň) před grilováním naložíte. Vyskládejte vždy jednu vrstvu buřtů, kterou posypte na kolečka nakrájenou cibulí. Pak opět buřty, na ně cibuli a tak dále.
ČTĚTE TAKÉ:
5 potravin, které cpete do lednice a přitom tam nepatří
3 pravdy o potravinách: Myslíte si, že jíte zdravě? Vyvedeme vás z omylu!
Sledujte Televizní noviny ve full HD a bez reklam na Voyo.cz