Recepty Ládi Hrušky

RECEPT: Nechutnají vám nové piškoty? Upečte si skvělé domácí

Piškoty po přesunu výroby do Polska mají prý jinou chuť a jsou hrozně tvrdé. Nevadí, upečte si vlastní a bez éček!

Na domácí piškoty bez eček a z poctivých vajec budete potřebovat pouze čtyři základní suroviny. Příprava je opravdu rychlá a za dvacet minut si můžete pochutnávat.

Co budete potřebovat?

Zdroj: TV Nova

Začneme tím, že si oddělíme bílky od žloutků. Do misky ke žloutkům přidáme ¾ cukru a jednu lžíci horké vody a vyšleháme pěnu. Opatrně přidáme mouku a zbytek cukru. Z bílků pak uděláme sníh a ten přimícháme do žloutkové směsi.

Zdroj: TV Nova

Související obsah


Na plech dáme papír na pečení a pomocí lžíce vytváříme jednotlivé piškoty. Pak vše dáme do trouby na 150 stupňů a pečeme deset minut.

TN.cz / vem
Voyo

Sledujte Televizní noviny ve full HD a bez reklam na Voyo.cz

Co byste neměli přehlédnout

TOP 10 ČLÁNKY A VIDEA

Důležité Události

Píše se na Deník.cz