Piškoty po přesunu výroby do Polska mají prý jinou chuť a jsou hrozně tvrdé. Nevadí, upečte si vlastní a bez éček!
Na domácí piškoty bez eček a z poctivých vajec budete potřebovat pouze čtyři základní suroviny. Příprava je opravdu rychlá a za dvacet minut si můžete pochutnávat.
Co budete potřebovat?
Začneme tím, že si oddělíme bílky od žloutků. Do misky ke žloutkům přidáme ¾ cukru a jednu lžíci horké vody a vyšleháme pěnu. Opatrně přidáme mouku a zbytek cukru. Z bílků pak uděláme sníh a ten přimícháme do žloutkové směsi.
Na plech dáme papír na pečení a pomocí lžíce vytváříme jednotlivé piškoty. Pak vše dáme do trouby na 150 stupňů a pečeme deset minut.
Sledujte Televizní noviny ve full HD a bez reklam na Voyo.cz