02:09 Krádež lebky svaté Zdislavy řešili po celém světě. Policii volali noví svědci 14. 5. 2026 Ivan Berka I. BERKA
01:42 Tragická srážka lyžařů: V Harrachově zemřela maminka operní pěvkyně. Dcery prosí o pomoc 24. 2. 2026 Eva Vaňáčová E. VAŇÁČOVÁ
01:27 Brutální útok v pražském autobuse MHD: Policie hledá svědky napadení 8. 10. 2025 Jan Mareš J. MAREŠ
01:57 Muž zaútočil na chlapce (17), když čekal na tramvaj. Pobodal ho a utekl 13. 7. 2025 Kateřina Herodesová K. HERODESOVÁ
Obchodní sdělení Betano se stává oficiálním podporovatelem mistrovství světa ve fotbale FIFA World Cup 2026™ pro Evropu a Jižní Ameriku
ON-LINE 03:19 Petr Kramný popsal, co ho nejvíc přitahovalo na milence Šárce 14:34 Líčení pro dnešní den skončilo, bude pokračovat příští týden, v úterý 8.30. Vypovídat by měli… 14:21 K přečtené výpovědi Šárky Letenské se vyjadřuje Petr Kramný. Řekl, že byla Monice hodně podobná. 14:12 "Tahal mě za vlasy a říkal mi: 'Mr*ej mě, ku*vo!'," stálo také ve výpovědi Šárky Letenské. … Přečíst si on-line reportáž
ON-LINE 03:17 Nechutné: Monika přísahala na SMRT Klárky, že je věrná! 15:08 Konec jednání, výslechy svědků budou znovu pokračovat v pátek. 15:01 Svědkyně Denisa Bartoková: Mám pocit, že Kramný Moniku bil. 15:00 Svědkyně Denisa Bartoková: Když se Monika s Kramným pohádala a on jí hrozil rozchodem, tak byla… Přečíst si on-line reportáž
ON-LINE 03:09 Soud s Petrem Kramným den třetí: Milenky, útěk z Egypta, bulvár 15:44 Další na řadě měl být podle plánu svědek Daniel Buda, další známý Kramného. Po domluvě se… 15:31 Kramný reaguje na svou údajnou chladnost a bezcitnost během telefonátů se svědkem Vladislavem… 15:23 Svědek Vladislav Müller řekl, že před dovolenou prý Kramný nikdy neříkal, že si chce užívat a o… Přečíst si on-line reportáž
ON-LINE 00:14 Soud s Petrem Kramným den druhý: Útok sestry, šikana, nevěra 16:03 Výslech Radmila Niceiji skončil. 16:01 Ptá se Petr K. a Radmila oslovuje "pane svědku" a vyká mu. Svědka se ptá, zda někoho upozornil na… 15:59 Podle bratra byla matka Moniky z celé situace kolem přemístění náhrobku smutná. Kramného ale z… Přečíst si on-line reportáž