LEVNĚ A CHUTNĚ: Domácí pribiňák za 5 korun je lepší než ten z obchodu
Inspektor Láďa Hruška se rozhodl vyrobit pochoutku, která je oblíbená už po několik generací a v obchodě není zrovna levná. Pustil se do přípravy domácího "pribiňáku".
Mají ho rády hlavně děti, rád po něm ovšem sáhne i leckterý dospělý. "Pribiňák" je oblíbený už po několik generací a na pultech obchodů není rozhodně levný. Za malou krabičku kolem 100 gramů (často i méně) zaplatíte klidně i 16 korun.
Podle receptu Ládi Hrušky si doma můžete vyrobit domácího "pribiňáka", kdy vás jedna porce vyjde na pouhých pět korun.
Co budete potřebovat:

Návod na přípravu:
Smetanu si vyšleháme, přidáme do ní dva vanilkové cukry promícháme. Poté přidáme i tvaroh a opět promícháme. Mícháme dokud vzniklá směs není krémová.
Podle chuti si můžete k domácímu "pribiňáku" přidat ovoce nebo třeba zmzlinu. Dobrou chuť!
ČTĚTE TAKÉ:
Skrývají hvězdy Ulice mlsný jazýček? Podívejte na ANKETU, jaké jídlo mají nejraději
Takhle si objednávají jídlo swaggeři z Prahy aneb Krajčír se ztrapňuje u mekáče...