Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Aktualizováno 6.11. 2013 21:37
Inspektor vaří

Láďa Hruška vaří LEVNĚ A CHUTNĚ! Výborná večeře za 3 koruny! RECEPT

Zdroj: TN.cz

Vaříme levně a chutně. To je nová rubrika Televizních novin, které se ujal inspektor televize Nova Láďa Hruška. Cílem je ukazovat, jak se dá za málo peněz udělat velká pochoutka a to navíc z těch nejlevnějších surovin.

Nadívané kuřecí kůže, to je první recept Ládi Hrušky, který se v novém seriálu televize Nova "Vaříme levně a chutně" proměnil na kuchaře.


"První jídlo zní trochu bizarně a nechutně, ale výsledek rozhodně nechutný není. Naší pochoutku jsme dávali ochutnávat i lidem v ulicích a ti si ji pochvalovali," uvedl inspektor Ladislav Hruška.
 

17

GALERIE: Nadívané kuřecí kůže podle Ládi Hrušky

Zdroj: TV Nova

Nadívané kuřecí kůže - 2

Hodnocení:


 

Suroviny, které jsou potřeba k uvaření osmi kousků, stály Láďu Hrušku dohromady 25 korun, koření pak našel doma. Jeden závitek z kuřecí kůže tedy vyjde zhruba na 3 koruny a 13 haléřů.
 

Jak uvařit nadívané kuřecí kůže podle Ládi Hrušky
 

Nejdříve na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, poté přidáme na drobno nakrájená játra. Játra můžeme i vynechat. Necháme trochu zchladnout. Posléze vyždímáme namočený chléb v mléce či vodě a přidáme osmaženou cibulku s játry, přimícháme česnek, vejce, osolíme, okořeníme a přidáme nasekanou petrželku. Tím máme hotovou náplň do kuřecích kůží.
 

Recept - Nadívané kuřecí kůže podle Ládi Hrušky

 

Náplň zamotáme do kuřecí kůže, kterou zvenku osolíme a posypeme grilovacím kořením. Vše dáme do pekáče a podlijeme vodou. Vše pečeme pod alobalem zhruba 15 minut, po této době alobal sundáme a dopékáme ještě dalších 15 minut.
 

Info

Šetřete i na dalších nezbytných výdajích. Za energie a pojištění můžete ušetřit tisíce korun.

Kolik mohu ušetřit

 

 

ČTĚTE TAKÉ:

 

TN.cz