Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Aktualizováno 6.11. 2013 21:37
Inspektor vaří

Láďa Hruška vaří LEVNĚ A CHUTNĚ! Výborná večeře za 3 koruny! RECEPT

Vaříme levně a chutně. To je nová rubrika Televizních novin, které se ujal inspektor televize Nova Láďa Hruška. Cílem je ukazovat, jak se dá za málo peněz udělat velká pochoutka a to navíc z těch nejlevnějších surovin.

Nadívané kuřecí kůže, to je první recept Ládi Hrušky, který se v novém seriálu televize Nova "Vaříme levně a chutně" proměnil na kuchaře.


"První jídlo zní trochu bizarně a nechutně, ale výsledek rozhodně nechutný není. Naší pochoutku jsme dávali ochutnávat i lidem v ulicích a ti si ji pochvalovali," uvedl inspektor Ladislav Hruška.
 

17

GALERIE: Nadívané kuřecí kůže podle Ládi Hrušky

Zdroj: TV Nova

 

Suroviny, které jsou potřeba k uvaření osmi kousků, stály Láďu Hrušku dohromady 25 korun, koření pak našel doma. Jeden závitek z kuřecí kůže tedy vyjde zhruba na 3 koruny a 13 haléřů.
 

Jak uvařit nadívané kuřecí kůže podle Ládi Hrušky
 

Nejdříve na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, poté přidáme na drobno nakrájená játra. Játra můžeme i vynechat. Necháme trochu zchladnout. Posléze vyždímáme namočený chléb v mléce či vodě a přidáme osmaženou cibulku s játry, přimícháme česnek, vejce, osolíme, okořeníme a přidáme nasekanou petrželku. Tím máme hotovou náplň do kuřecích kůží.
 

Recept - Nadívané kuřecí kůže podle Ládi Hrušky

 

Náplň zamotáme do kuřecí kůže, kterou zvenku osolíme a posypeme grilovacím kořením. Vše dáme do pekáče a podlijeme vodou. Vše pečeme pod alobalem zhruba 15 minut, po této době alobal sundáme a dopékáme ještě dalších 15 minut.
 

Info

Šetřete i na dalších nezbytných výdajích. Za energie a pojištění můžete ušetřit tisíce korun.

Kolik mohu ušetřit

 

 

ČTĚTE TAKÉ:

 

TN.cz

Diskuze

Nejvíce hodnocené komentáře:

7.11. | 06:42 sweet-home-by-ivca
20
Tady jde vidět, že tu z 90% píšou lidi, co vaření absolutně nerozumí. Za dob ...
7.11. | 06:02 sisak11
-10
Ten i.iot, at jde už taky pěkně do p.d.le, takové blafy by mu nežrali, ani ...
24.4. | 22:57 netynka25
1
V pondělí maturuji na oboru Technologie potravin. Do běžného provozu věc která tam rozhodně nemá co dělat, ale doma zítra vyzkouším. Nic nechutného v tom nevidím, protože například oblíbená paštika jené nejmenované a velmi známé firmy se vyrabí též z kuřecích kůží, drobů a dalšího kuřecího odpadu, či z jiných zvířat dle druhu. Láďa dodává super nápady jak přežít pro nás běžné občany. A když si tohle člověk uvaří doma alepoň ví, co jí. Co myslíte, že vám servírují v KFC a jím podobných...
16.4. | 17:51 Lucie Houžvičková
2
kůži na kuřeti mám ráda, vždycky si jí nechám až na konec ale nechápu proč bych si měla nádivku cpát do kuřecí kůže.. Radši si jí upeču samotnou... No rozhodně bych neběhala po řezníkách a nesháněla kůže...
25.3. | 22:13 qtule
3
Vy co kritizujete... vy nejíte křupavou kůžičku z pečeného kuřete? Že říkáte "něco tak nechutnýho" a podobně?
23.2. | 22:20 Andrea Čvančarová Bulantová
4
Dneska jsme vyzkoušeli a úplně super chuťovka!!!!! Jen místo chleba, jsme dali housku. Už se těšíme na jaro, přidáme kopřivy a pro změnu jatýrka krůtí. Nevím, proč se tu lidi tak ošklíbají nad kůžemi. Je to vážně mňamina. Láďo dík!!!!
18.2. | 21:59 Hana Zbořilová
2
Já už před lety vyslechla v rádiu recept, jak z jednoho kuřete udělat několik různých jídel a mezi nimi byla i roláda z kuřecí kůže a mohu říct, že je to opravdová dobrota. Náplň je trochu odlišná, místo chleba rohlíky, dělá se do ní sníh z bílků, ale podstata je stejná a opravdu mohu doporučit. Nevím proč se někdo ošklíbá nad kůží z kuřete, vždyť běžně ji většina nás jí na pečeném , nebo grilovaném kuřeti.
17.2. | 22:50 Katarína Vašečková
0
Ja som zo Slovenska a môžem povedať , že je super , že aspon niekto konečne ukazuje a snaží sa poradiť ľuďom ako lacno a dobre sa dá variť a to u nás sú potraviny ašte o niečo drahšie....
31.1. | 00:14 killerka666
17
Ti co tu pomlouvají, jsou jen zazobaný pitomci který si dávaj každej den "koňský vejce":-) Pro obyčejný lidi jsou to ideální recepty...jen tak dál Hrůšo:-)
28.1. | 21:19 katy54
10
Jsem fanda Ládi Hrušky a tyto recepty jsou fajn, je to zase něco jiného. Co mě ale vadí je, že jsou tyto recepty napsány na tn.cz každý jiným stylem, a je problém s tiskem. Kdyby si to chtěl někdo, jako třeba já vytisknout, tak to mám nevzhledné. Chtělo by to trochu sesumírovat.
28.1. | 12:17 athejst
8
proč se vy zakomplexovaní trapáci nejdete teda nažrat svých luxusních obědů místo psaní kritiky na člověka kterému jen závidíte obdiv. jděte si dát vaše skvělé přebáječné pečené kuřátko, oblíbenou bramborovou kaši a FUJ ty kuřecí kůže přece nikdo nejí -_- ...jaká pohroma.. všichni na něj od půl 8 večer stejně čumíte! jen nadáváte jak je všechno žrádlo drahý a když vám někdo nabídne levný a dobrý recept pomlouváte a doma si s tím stejně cpete držtičky, ty tvrdě pracující držtičky... a lidi co si stěžují kde sehnat kuřecí kůže, chjo - NO PŘECE V DRROGERII !!! žerte radši konzervy burani
13.11. | 11:09 amandasro
16
super :-) nechtěl by pyn Hruška vydat levnou kuchařku??? Myslím,že by o ní byl velký zájem
Obchodní sdělení

Když vepřové, tak české