Víkend ve stylu Halloweenu si užil náš gurmánský experimentátor Láďa Hruška. Vyzkoušel jídlo, ze kterého vás možná na první pohled zamrazí, ale výsledek stojí za to.
Co budete na strašidelnou cukrovinku potřebovat?
Jak na to?
Všechny suroviny smícháme v jedné misce a vypracujeme těsto. Z těsta ukoulíme hladkou kuličku, tu zabalíme do potravinářské folie a dáme na třicet minut odpočinout do lednice.
Z vychlazeného těsta uděláme váleček a rozdělíme na dvanáct dílů. Z dílů vytvarujeme jednotlivé prsty. Každý prstík ozdobíme rozpůlenou mandlí a šoupneme do rozehřáté trouby na 175 stupňů asi na patnáct minut.
ČTĚTE TAKÉ:
Láďa Hruška zuří: Někdo prodává falešnou kuchařku pod jeho jménem
Recepty gurmánského experimentátora Ládi Hruška také na DVD!
Recept na snadný čokoládový dort!
Udělejte si bounty tyčinky. RECEPT
Další zajímavé recepty najdete na webu Poklička.cz.
Všechny recepty Láďi Hrušky najdete ZDE.
Sledujte Televizní noviny ve full HD a bez reklam na Voyo.cz