14:10 VIDEO: Patolog odmítl, že Kramný vraždil proudem. Podívejte se na celou výpověď 29. 5. 2026 Kryštof Duda K. DUDA
01:45 Patolog z USA zpochybnil vinu Kramného. Nedá se nic dělat, tvrdí však ministr 27. 5. 2026 Jakub Švejkovský J. ŠVEJKOVSKÝ
Osud Kramného má změnit nová fotka. Smrt Moniky a Klárky zkoumal další lékař 26. 5. 2026 Kryštof Duda K. DUDA
02:05 Nenašli jed ani stopy násilí. Kajínek nevěří, že Kramný zabíjel elektřinou 10. 12. 2025 Tomáš Vašek T. VAŠEK
ON-LINE Soud s Kramným: Bývalka mu zatopila a znalci se vysmáli! 15:06 Hlavní líčení se odročuje na 10. a 11. září. Dále bude pokračovat od 14. do 18. září a od 23. do… 15:04 Dále budou znovu předvoláni svědci, kteří se zatím nedostavili. Soudní znalkyně, která je s… 15:01 Soud rozhoduje o předvolání dalších svědků a soudkyně pak zřejmě líčení odročí. Předvolán bude… Přečíst si on-line reportáž
ON-LINE 02:36 Magdalena: Kramný seděl vedle mrtvé Moniky a Klárky jako by nic! 13:35 Osmý den hlavního líčení s Petrem Kramným končí, pokračovat se bude znovu zítra. Vypovídat by… 13:27 Bývalý Kramného kolega Jaworek vypověděl, že ho kromě práce neznal, neznal prý ani Moniku a o… 13:24 Začal vypovídat Petr Jaworek, bývalý Kramného kolega. Přečíst si on-line reportáž
ON-LINE 02:34 Kramný obrací! Poprvé připustil vraždu Moniky a Klárky proudem! 15:26 Sedmý den procesu s Petrem Kramným soudkyně ukončila. Pokračoval se bude zítra od 8:30. Mimo jiné… 15:15 Bláha se zmínil i o tom, jakou měl Kramný radost, když se v Blesku objevil článek, že zabíjet… 15:12 Podle reportéra Blesku Bláhy byl Kramný velmi ješitný. Zvláštní chování po ztrátě blízkých si… Přečíst si on-line reportáž
ON-LINE 02:22 Totální krach Kramného obhajoby. Čtěte, jak ho rozcupovali znalci 15:09 Dnešní šestý den soudního procesu skončil. Zítřejší den bude neméně důležitý jako ten dnešní, kde… 15:06 Kamarádka Šárka také popsala vztah mezi Monikou a jejím slovenským milencem Jánem R.. Monika jí… 15:04 Podle Šárky M. Kramný manželku Moniku vyhazoval z bytu a řekl jí, ať se sbalí a vypadne. Vadilo… Přečíst si on-line reportáž
ON-LINE 03:19 Petr Kramný popsal, co ho nejvíc přitahovalo na milence Šárce 14:34 Líčení pro dnešní den skončilo, bude pokračovat příští týden, v úterý 8.30. Vypovídat by měli… 14:21 K přečtené výpovědi Šárky Letenské se vyjadřuje Petr Kramný. Řekl, že byla Monice hodně podobná. 14:12 "Tahal mě za vlasy a říkal mi: 'Mr*ej mě, ku*vo!'," stálo také ve výpovědi Šárky Letenské. … Přečíst si on-line reportáž
ON-LINE 03:17 Nechutné: Monika přísahala na SMRT Klárky, že je věrná! 15:08 Konec jednání, výslechy svědků budou znovu pokračovat v pátek. 15:01 Svědkyně Denisa Bartoková: Mám pocit, že Kramný Moniku bil. 15:00 Svědkyně Denisa Bartoková: Když se Monika s Kramným pohádala a on jí hrozil rozchodem, tak byla… Přečíst si on-line reportáž