Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Aktualizováno 14.9. 2014 10:50
Levně a chutně

NOVÝ RECEPT Ládi Hrušky: Bramborová spirála

Zdroj: TV Nova

Na mnoha stáncích na různých trzích se objevují bramborové spirály. Obchodníci na této jednoduché pochoutce samozřejmě chtějí vydělat, takže nasazují ceny. Doma si je však můžete udělat levně a chutně.

Láďa Hruška vyzkoušel další z vašich receptů. Levné, jednoduché a chutné bramborové spirály. Recept je zde:
 

1. Na bramborovou spirálu jsou lepší delší brambory. Brambory očistíme.
 

2. Následně ji propíchneme.
 

3. Do brambory zařízneme nůž a spirálovitě otáčíme bramborou.
 

4. Následně bramboru na špejly trochu natáhneme.
 


5. Bramborovou spirálu pak osmažíme, buď ve fritéze nebo v troubě.
- po osmažení ve fritéze nebo fritovacím hrnci osolíme a případně přidáme bylinky.
- pokud je děláme v troubě, tak ještě před pečením (na 210 °C) zakápneme olivovým olejem a osolíme.

 

ČTĚTE TAKÉ:

Ewa Farna ukázala, co si dává k večeři. Začala snad jíst dietně?!

GALERIE nejen pro chuťové buňky: Koukněte na nejroztomilejší jídla historie

Wimbledon 2016
TN.cz

Diskuze

Nejvíce hodnocené komentáře:

14.9. | 02:02 rencis
7
SpejlY? To jako myslíte vážně?
14.9. | 18:46 punisher666
1
gramaticke chyby v receptech ladi hrusky jsou myslim na miste. perfektne se k ...
14.9. | 18:46 punisher666
1
gramaticke chyby v receptech ladi hrusky jsou myslim na miste. perfektne se k nim hodi. je to take dukaz, ze si je ladik pise sam.
14.9. | 16:41 Lupo Anetta
4
Co se divíte? Vždyť nova se diví že přijde babí léto, diví se že napadnul sníh, že prší, že svítí slunce....... Zřejmě sídlí v jeskyni , tak se nedivte že neovládají ani gramatiku :-D
14.9. | 10:20 pakorytko
2
Výsledek záleží na nejen vaší tuposti ale i nože! Jinak supr a mluvím resp píši z vlastní zkušenosti. Povedlo se to, chutnalo to.
14.9. | 08:36 Vladimír Kozák
2
Už to sleduji delší dobu, v sobotu a neděli musejí dělat redaktory děti redaktorů. Moc jim pravopis nejde.
14.9. | 02:02 rencis
7
SpejlY? To jako myslíte vážně?
13.9. | 23:55 Vladimír Kozák
2
A proč zrovna olivovým olejem?