Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Aktualizováno 12.1. 2015 10:08
Zapečený květák

Nemáte rádi květák? Díky Láďovi Hruškovi si ho zamilujete! RECEPT

Hruška-Zapečený květák
Zdroj: TN.cz

Gurmánský experimentátor Láďa Hruška vyzkoušel další z vašich receptů. Tentokrát to bude inspirace pro milovníky květáku. I když po pravdě také pro ty, kteří ho moc nemusí, takže pro všechny.

Po této nezvyklé přípravě, kterou vám Láďa ukáže, si podle jeho názoru zamilují květák i ti, co běžně dávají přednost masu.

 

Co budete na zapečený květák potřebovat?

 

Hruška - Zapečený květák
Zdroj: TN.cz

 

CELÝ VIDEORECEPT ZDE
 

Celý květák povaříme asi 5 minut v osolené vodě. Vyjmeme a necháme vychladnout. Připravíme si mleté maso, vajíčko , česnek , koření, strouhanku nebo mouka. Květák uložíme na pekáč a mletým masem ho obložíme do tvaru kopule. Anglickou slaninou zakryjeme mleté maso a pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů.

TN.cz