Kulinářský kouzelník Láďa Hruška nezahálel ani dnes a připravil další pochoutku, která je levná, chutná a samozřejmě se snadno připravuje. Jsou tu minikoblížky z jogurtu.
Po štrúdlu z pomazánkového másla přichází kulinářský reportér TV NOVA Láďa Hruška s další sladkou pochoutkou vyrobenou z nečekané základní suroviny.
Tentokrát totiž předvádí, jak si za pár minut vyrobit domácí miniikoblížky, jejichž základem je obyčejný bílý jogurt! A příprava těsta je jako obvykle tak jednoduchá, že ji zvládnete i s rukama za zády.
Všechny suroviny vyjmenované v receptu stačí smíchat dohromady, pořádně prohníst a pak například pomocí lžíce nebo jen holou rukou vytvarovat malé koblížky.
Ty se pak smaží buď v silné vrstvě oleje nebo v oleji úplně pomořené. V obou případech stačí tříminutové smažení. Pokud jsou hotové koblížky příliš mastné, vysušte je papírovými ubrousky.
NEPŘEHLÉDNĚTE:
Koluje na internetu: Dívka strčí do pusy celou koblihu
Láďa Hruška učí Čechy péct: Podívejte se na jeho loupáky za 3 koruny
Sledujte Televizní noviny ve full HD a bez reklam na Voyo.cz