Na mnoha stáncích na různých trzích se objevují bramborové spirály. Obchodníci na této jednoduché pochoutce samozřejmě chtějí vydělat, takže nasazují ceny. Doma si je však můžete udělat levně a chutně.
Láďa Hruška vyzkoušel další z vašich receptů. Levné, jednoduché a chutné bramborové spirály. Recept je zde:
1. Na bramborovou spirálu jsou lepší delší brambory. Brambory očistíme.
2. Následně ji propíchneme.
3. Do brambory zařízneme nůž a spirálovitě otáčíme bramborou.
4. Následně bramboru na špejly trochu natáhneme.
5. Bramborovou spirálu pak osmažíme, buď ve fritéze nebo v troubě.
- po osmažení ve fritéze nebo fritovacím hrnci osolíme a případně přidáme bylinky.
- pokud je děláme v troubě, tak ještě před pečením (na 210 °C) zakápneme olivovým olejem a osolíme.
ČTĚTE TAKÉ:
Ewa Farna ukázala, co si dává k večeři. Začala snad jíst dietně?!
GALERIE nejen pro chuťové buňky: Koukněte na nejroztomilejší jídla historie
Sledujte Televizní noviny ve full HD a bez reklam na Voyo.cz