Sezóna borůvek a jahod je v plném proudu, a tak si reportér Láďa Hruška připravil opravdovou lahůdku, která z každého ovocného poháru vykouzlí nadpozemskou záležitost - domácí šlehačku.
Udělat si ji doma je velmi jednoduché. Stačí si připravit jen mléko a máslo - třeba to domácí, které Láďa Hruška vyráběl minule. Recept si připomeňte ZDE. Pochopitelně do něj jen nedávejte bylinky.
Pro přípravu domácí šlehačky zahřejte mléko k bodu varu, a pak přidejte nakrájené kostičky másla. Směs pak dejte do mixéru a mixujte přibližně tři minuty.
Pak směs přelijte do misky, nechte vychladnout, a dejte na hodinu do mrazáku. Poté směs ušleháte dotuha a vynikající domácí šlehačka je na světě. Dobrou chuť.
ČTĚTE TAKÉ:
6 věcí, které máte doma a které zabíjí: Voda, mrkev, nebo zubní pasta!
Jirešová z Ordinace vaří pikantně, ostrá jídla zbožňuje i její malá dcera
Sledujte Televizní noviny ve full HD a bez reklam na Voyo.cz