Vaše náměty

606 09 09 09

zpravy@nova.cz

Obchodní sdělení

Lesy chrání, lesy ozdravují

Aktualizováno 16.2. 2015 20:55
nový recept

JABLEČNÉ LÍVANEČKY Ládi Hrušky! Jsou snadné a dobré

Tentokrát se kuchařský experimentátor Láďa Hruška při svém vaření zaměřil na lívanečky. A ne ledajaké - jsou jablečné. A naprosto jednoduché...

Lívance jsou snadné, celkem rychlé a osvědčené jídlo - třeba u dětí. Pokud vám ale zbývají ještě nějaká jablka z podzimní úrody, můžete si běžné lívance trochu vylepšit. Přidáte do nich nastrouhaná jablka...

 

Recepty Ládi Hrušky - Jablečné lívanečky
Zdroj: TN.cz

 

Vyjmenované ingredience pro lívance vložte do mísy a pořádně zamíchejte a zpracujte. Jakmile máte hmotu hotovou, je vlastně už polovina práce za vámi. Pak zbývá už jen smažit. Vezměte pánev nebo lívanečník a lívance opečte po obou stranách dozlatova.

 

 

Lívance můžete jíst hned a třeba jen pocukrované. Láďa Hruška si ale připravil i polevu. A opět naprosto snadnou. Smíchal kelímek zakysané smetany s vanilkovým cukrem a směs použil k potření lívanečků. Dobrou chuť!

 

Celý recept najdete na VIDEU na Nova Plus ZDE.

 

ČTĚTE TAKÉ:

Láďa Hruška o své slávě: Jak ji snáší?

Nevidomí si vyžádali vydání kuchařky Ládi Hrušky. Vyšla v Braillově písmu!

tn.cz / gar