Počasí venku přímo vybízí ke sportovním aktivitám nebo naopak k vysedávání na terasách či zahrádkách. Reportér Láďa Hruška tedy přišel s receptem, který vás určitě osvěží.
Udělal domácí okurkovou limonádu. Recept je jednoduchý a co je nejlepší, oproti limonádě, kterou byste si koupili v restauraci, o hodně ušetříte. Okurková limonáda vás v restauraci vyjde asi na 39 korun, doma na pouhé 4 koruny.
Připravte si následující ingredience:
Salátovou okurku oloupete, nakrájíte na větší kostičky a ve větší nádobě rozmixujete do podoby pyré. Pak přidáte půl litru vody a necháte směs 10 - 15 minut vylouhovat v ledničce. Poté směs přelijete přes sítko do džbánu, přidáte šťávu ze dvou limetek a osladíte medem nebo třtinovým cukrem, a můžete podávat.
NEPŘEHLÉDNĚTE:
Tady Katka na okurku nezapomněla... A další nechutné fotky z fast foodů
V Česku pije pivo 9 z 10 mužů. Ale ženy je nebezpečně dohánějí
Sledujte Televizní noviny ve full HD a bez reklam na Voyo.cz