Láďa Hruška vyzkoušel klasickou sekanou, kterou můžete jednoduše a levně připravit třeba rodině k obědu.
Pokud jste si ještě nikdy netroufli na vlastnoruční sekanou a milujete ji třeba s bramborovou kaší, tak bude v tom případě následující recept pro vás to pravé. Tuto sekanou totiž nepřipálíte, její výroba je jednoduchá, nepotrhá se vám v troubě a když ji rozkrojíte, tak vám nikdo neuvěří, že jste ji dělali úplně poprvé.
Co budete na sekanou potřebovat?
Do větší mísy dejte nakrájené rohlíky a zalijte je mlékem. Na pánvi osmahněte cibulku dozlatova. K rohlíkům přidejte dvě vejce, maso, osolte, opepřete a zamíchejte. Následně přidejte osmahlou cibulku a nastrouhaný křen. Opět důkladně promíchejte.
Do bábovkové formy dejte část směsi, následně vložte celá vajíčka, párek a okurky a přikryjte zbytkem masové směsi. Formu zakryjte alobalem a vložte do trouby vyhřáté na 220 stupňů. Pečte 45 minut.
ČTĚTE TAKÉ:
GALERIE: Maurerová, Hruška nebo Leichtová: Novácké hvězdy slavily v létě Silvestra
VIDEO: Láďa Hruška pekl pro Helenku Vondráčkovou. Podívejte se na recept!
Sledujte Televizní noviny ve full HD a bez reklam na Voyo.cz