Levně a chutně

NOVÝ RECEPT: Vyzkoušejte výbornou polévku - "Skuheračku"

Tentokrát František Nyklas zajel do Českých Budějovic, kde mají jídlo, které se jmenuje po hudebním skladateli Františku Zdeňku Skuherském. Takže vařit budeme "Skuheračku".

Je tu nový recept z rubriky Levně a chutně. Vyzkoušejte si i vy výbornou "Skuheračku". Je to recept, který uvaří Jirka Mlsek, který studuje požární ochranu v Českých Budějovicích. Ten předvedl trochu vylepšenou cibulačku.

Na polévku potřebujete půl kilogramu cibule, decilitr oleje, 3 polévkové lžíce másla, 2 vejce, 3 polévkové lžíce hladké mouky, 200 gramů tvrdého sýra, 8 toustů a 1,5 litru vody.

Zdroj: TV Nova

Nejdříve naloupeme a nakrájíme cibuli, tu pak osmahneme na oleji do zlatova. Poté pomalu moukou zasypeme cibuli a nalijeme vroucí vodu. Následně se vše 20 minut provaří. Jako poslední přidáme vajíčko, které do polívky rozmícháme a posypeme sýrem.

ČTĚTE TAKÉ:

Tohle nejezte! 6 potravin, které způsobují rakovinu

Nemocniční strava ze světa: Cizí pacienti si baští lépe než my

TN.cz
Voyo

Sledujte Televizní noviny ve full HD a bez reklam na Voyo.cz

Co byste neměli přehlédnout

Důležité Události

Píše se na Deník.cz