Mladík dostal 12 let za pokus o upálení seniorky. Plameny žena zašlapávala 16. 7. 2026 Martin Švec M. ŠVEC
Detaily smrti tříletého chlapečka v hotelu na Kypru: Otec měl udělat šílenou chybu 15. 7. 2026 Kryštof Duda K. DUDA
01:31 Podnikatel Coubal srazil ženu s kočárkem. U soudu neuspěl, rozsudek za její smrt platí 14. 7. 2026 Ondřej Špalek O. ŠPALEK
00:55 Dvojice měla 700 lidem neoprávněně poskytnout řidičáky. Soud jim snížil tresty 14. 7. 2026 Dominika Zelenková D. ZELENKOVÁ
ON-LINE 01:10 Animátor z hotelu smrti: Z pokoje Kramných se šířil divný puch 14:00 Končí i dnešní jednání. Pokračovat se bude zítra od devíti hodin. Na pořadu dne by mělo být… 13:58 Policie podle Mitáše pracovala s pěti různými verzemi smrti žen. Policie jim ale nikdy nic… 13:56 Svědek přiznává, že si s Monikou Kramnou tykal, sama mu to nabídla. Přečíst si on-line reportáž
ON-LINE 02:57 Těla musela ohledat delegátka cestovky. Kramný prý byl jak robot 11:40 Tím výslech této svědkyně končí. "Je pátek a já mám spoustu další práce, na odpoledne žádné… 11:38 Kramný upozorňuje, že polská turistka ze sousedního pokoje popsala jinak polohu rukou, než on a… 11:35 Obhájkyně Rejžková se ptala, jestli byla v pokoji Kramných zapnutá klimatizace. Nebyla, takže v… Přečíst si on-line reportáž
ON-LINE 01:17 U soudu zaznělo, co Petra Kramného sexuálně vzrušuje 14:19 Výslech Dany Zaťkové končí, tím končí i dnešní program soudu s Petrem Kramným. Soud bude… 14:18 Kramný se ještě vyjádřil k několika bodům ze svědectví Zaťkové. Mimo jiné se snažil zpochybnit… 14:10 Slovo si vzal Petr Kramný. Ohradil se proti tomu, že by si vyfotil těla mrtvých žen. "Já jsem… Přečíst si on-line reportáž