Další recept z kuchyně reportéra Ládi Hrušky je vynikající chuťovkou, když vás honí mlsná, ale na sladké nemáte chuť. A zvládne ho i každý kuchař amatér. Vyzkoušejte šunkové vrtule.
Jak na to? Na recept budete potřebovat následující ingredience, ze kterých vytvoříte celkem jednadvacet šunkových vrtulí:
Listové těsto vyválejte na tenký plát, na který naskládejte plátky šunky. Těsto poté nakrájejte na úzké proužky. Proužky zatočte do vrtulí, potřete rozšlehaným vejcem a dejte péct do vyhřáté trouby.
Během patnácti až dvaceti minut, co se budou vrtule péct, si můžete chystat další várku, protože po té první se jen zapráší!
NEPŘEHLÉDNĚTE:
Láďa Hruška vařil pro Michala Davida: Podívejte se, jak hitmakerovi chutnalo
S bezrukou Barbie v kuchyni: Jak si poradila s vařením?
Sledujte Televizní noviny ve full HD a bez reklam na Voyo.cz